sobota 8. srpna 2020

Some News #4

 

Tak jsem konečně zase u počítače a mám čas soustředit se na blog. Ty dny jsou pro mě peklo zvlášť když jsou taková vedra. K smrti nenávidím léto a těším se na podzim a zase do školy. Opravdu ano.Ale teď k těm novinkám...


- Velká novinka, tedy alespoň pro mě je ta, že Rare Beauty bude nakonec spuštěna tento rok a to 3.září což je za měsíc v prodejních řetězcích Sephora! Rozhodně se nemůžu dočkat, až tato kolekce spatří světlo světa a hned si koupím minimálně jeden produkt.

- Selena vystoupila nečekaně jako překvapení na Streamu Twitch´s Animal Talking a prozradila, že pracuje na novém albu ale také, že by chtěla se svojí nejlepší kamarádkou Taylor Swift udělat společnou písničku a sní o tom už velmi dlouho. 


- Kromě toho si Selena zahraje v seriálu! Konkrétně je to seriál od Hulu Comedy a to Only Murders in the Building! Zahraje si po boku Steve Martin a Martin Short. Všichni tři jsou zároveň také producenti tohoto seriálu. Mělo by to být o třech ciziních, kteří sdílí posedlost zločiny a společně se dají dohromady. 

- Bylo stanoveno datum, kdy by se měla uvolnit již zmíněná spolupráce s dívčí skupinou Black Pink. Je to tedy 28.8. a bude se jednat pravděpodobně o společnou píseň. 

- Mám tu pro Vás oficiální trailer od HBO Max, kde se bude vysílat od 13. srpna show o vaření, o které jsem Vám tu už psala spoustukrát. Je to teda sranda už podle toho traileru :D 




6 komentářů:

  1. Já léto miluju :-) Když je hodně velké vedro, bývá to někdy úmorné, pokud není člověk zrovna někde u vody, ale zase není nad krásné teplé letní večery :-)

    Doufám, že ke společné písničce s Taylor dojde, protože by to mohla být hitovka :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na Rare Beauty se velmi těším, třeba se dostane i k nám do Sephory, asi hned ne, ale třeba časem, jako třeba Fenty od Riri. A na cooking show se fakt těším a nový seriál taky, Sel toho má fakt hodně, to je fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Na kosmetiku Rare Beauty se moc těším. Doufám, že se dostane do prodejen Sephora i u nás v České Republice a budu si jej moci koupit. :)
    Mimochodem na mém blogu je zveřejněn poslední článek + rozloučení, budu ráda, když si ho přečteš, popř. zanecháš ještě komentář. Děkuji ti za veškerou podporu a přeji ti, ať se ti v blogování nadále daří. http://fandemi-daily.blog.cz/2008/it-s-time-to-say-goodbye-fandemi-daily-blog-cz-2014-2020

    OdpovědětVymazat
  4. na to vaření se těším moc, koukám pořád na IG a noviky se ted o Sel hemží, což je super :) viděla jsem ukázku jak bojovala s chobotnicí, takže se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle jsou všechno tak úžasné novinky! Nevím, na co se těšit dřív, asi na kosmetiku :D

    OdpovědětVymazat
  6. Na tu kosmetiku se uz moc tesim, ale i to vareni vypada zajimave :D

    OdpovědětVymazat