sobota 5. září 2020

Rare Beauty Out Now

 Selena Gomez announces Sephora launch date for vegan brand Rare Beauty -  Global Cosmetics News

3.9. Byla konečně vpuštěna na trh dlouho očekávaná kolekce Rare Beauty, na které Selena dlouhou dobu pracovala. A já Vám dneska přináším v tomto článku veškeré nové informace, které se této kolekce týkají! Jak tedy víme, kolekci naleznete v prodejnách Sephora a na eshopu. K nám se ještě tato kolekce ale bohužel nedostala :( Tak si musíme počkat. Zda se teda dostane vůbec sem. 

Ceny produktů začínají na 5 dolarech a končí na 29 což je na české koruny zhruba 112,- Kč do 649.- Kč. Produkty jako makeup a korektor mají 48 odstínů což znamená, že je to obrovská škála a vybere si rozhodně každý a není ničím limitován. Kromě toho založila Selena fond Rare Impact a zavázala se, že v příštích 10 letech získá z prodeje 100 milionů dolarů a tím pomůže zlepšit přístup ke zdrojům duševního zdraví. 

Bectrgqm b Iic5krhz b Xlqn2svs b

Gallery link : Rare Beauty at Sephora [6x]


"Jsem tak šťastná, že mohu vydat kosmetické výrobky, které oslavují to, co dělá každého z nás vzácným. Tyto produkty nejsou o tom být někým jiným. Je to o tom, kdo jsi ať už je to tvář plná odvážného makeupu nebo tvář se sotva nějakým makeupem. Líčení je něco, co Vás baví, není to něco, co potřebujete. Chci aby se každý cítil tak krásně, jaký je."


K samotným produktům. Řada tedy obsahuje tyto produkty : Makeup (29dol.), Korektor (19dol), Matná krémová rtěnka (20dol.), Blot a Glow Kit (26dol.), Balzám na rty (16 dol.), Tekutá tvářenka (20dol.), Tekutý rozjasňovač (22 dol.), Linky ve fixe (19 dol.), Gelová báze pod makeup (26 dol.), Tužka a gel na obočí v jednom (22 dol.), Fixační sprej (24 dol.), štětec na makeup (28 dol.), houbička na makeup (14 dol.), štětec na korektor (16 dol.), odmašťující papírky (5 dol.), labutěnka s produktem (15 dol.), gelová báze mini (14 dol.).

Fth7eecg b Bdllrmw8 b Vsallf3x b

Gallery link : Rare Beauty photoshoot [8x]

Sadu posílala Selena i svým kamarádům, blízkým ale i jiným osobnostem a mezi nimi byla například i Vannesa Hudgens, Emily Tosta, Eliza Gonzales, Sabrina Carpenter, Lisa Kudrow, ... Zítra by měl také na kanále Nikkie Tutorials na YT vyjít kosmetický tutorial se Selenou Gomez. 

Selena také udělala speicální dárkové balíčky, které obsahují novou příchuť zmrzliny ve spolupráci s Blackpink, Seleninu fotku, rtěnku ze sady Rare beauty a další malé dárky pro ty, kteří se podíleli na produkci filmu "The Broken Hearts Gallery". 

Ioyikrfy b Dxynbo6x b Waawmtsw b 

Gallery link : Rare Beauty Products [8x]

Ve stejný den, jako byla spuštěna tato kolekce, bylo vydáno video od VOGUE s názvem "Beauty Secret", ve kterém Selena ukazuje všechny produkty, které nosila ve videoklipu k písničce Ice Cream a jsou samozřejmě z řady Rare Beauty. Postupně se s těmito produkty líčí a je to jakoby takový tutorial. 




3 komentáře:

  1. Ta cenová škála je podle mě dostupná pro všechny, jsou rozhodně dražší produkty. A ten projekt s fondem je ušlechtilý nápad a nepochybuju o tom, že těch sto milonů získá.

    OdpovědětVymazat
  2. Bože ty produkty vypadají fantasticky, já věřím, že se dočkáme, asi to nebude hned, ale hodně značek se k nám dostalo a Selenu tu má rádo fakt dost lidí, tak budu věřit. A cena je fakt skvělá, to jsem ani nečekala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně se mi líbí ten její nápad s fondem, kde přispěje, tak velkou částku, což je podle mě úžasné, protože takhle může přispět každý, kdo si tou koupí. :) Líbí se mi to, co dělá.

    OdpovědětVymazat