neděle 26. července 2020

Happy B Day Selena

Day Cup Cake Love Selena Gomez Favim Com GIF | Gfycat

22. července oslavila Selena své 28. narozeniny. Nestihla jsem pro ní vydat letos přáníčko přesně na den. Tak to napravuji a vydávám speciální přáníčko později. Každý rok věnuji tento článek Seleně a rozepíšu se. Letos se mohu i opakovat, protože začínám s novým blogem a většina z nově příchozích toto ještě u mě  nečetla :D Tak jdeme na to :)

Selena mě provází životem už od mých 8 let. Sledovala jsem jí na Disney, poslouchala její každou písničku a měla v pokoji nalepené její plakáty. Vždycky jsem se k ní obracela, když mi nebylo dobře zejména, když mě několik let v kuse fyzicky i psychicky šikanovali ve škole i mimo ní. Byla jsem na všechno sama a měla jen virtuální kámošku a to Selenu, která mě vždycky vyslechla a nechala mě se vymluvit ze všeho... Ty večery v pokoji, kdy jsem nespala protože jsem nechtěla jít ráno do školy a užívala si každou chvíli doma a v klidu. Vždycky tam byla a koukala na mě a hlídala mě, když jsem spala. 

I když jsem stárla, ona tu stále byla a přišly časy, kdy mě potřebovala ona jako svého fanouška a to ať už při prvním odhalení Lupusu, nebo při hospitalizaci, při jejích léčeních, vždycky jsem tu byla já pro ní a podporovala jí. Myslela jsem na ní a posílala jí spousty pozitivních přání a energie. Čekala jsem kdy konečně vyjde ven a bude zase v pořádku. Ona mi ukázala, že není důvod stydět se za svoje psychické problémy ale naopak s nimi pracovat. Pomohla mi ve spoustě věcech a já jsem jejím věrným fanouškem a jsem hrdá členka Selenators Family. 

Selena je součástí mého života a já jí z celého srdce přeji hlavně zdraví v této nelehké době, kdy všichni jistě víte jaká je v Americe situace ohledně koronaviru. Přeji jí aby i nadále měla kolem sebe skvělé lidi a přátele, kteří jsou stále sní a neopustí jí nikdy ani když jí není dobře a je na dně. Přeji si aby to byla stále ta samá Selena a i když roky přibývají, ona nestárne. Nechce se mi věřit, že jí za pár let bude 30 když ještě včera tančila na svém prvním solovém turné Stars Dance a hrála kouzelnici Alex. Čas strašně letí a přejí ji mnoho dalších úspěchů a příležitostí, které využije v budoucnu. Těším se na další alba a hlavně doufám, že se uskuteční Rare turné, protože Revival bylo prostě něco neskutečného a byla to velká bomba! Miluji tě a jsem součástí tvé Selenators rodiny!

- Charmedlover

3 komentáře:

  1. Tak to je krásný :) .... přeji všechno nej, nej, nej ♥ ... mě ta 28 letos taky čeká :D ... to to letí :D

    OdpovědětVymazat
  2. Prvně chci napsat, že si tě přidám a děkuji :) A jdu tedy k článku, je neuvěřitelné, že je Seleně 28, to hrozně letí, já si pamatuji, když jsem na ní ujížděla a na Koulzenících a to je x let dozadu prostě :D Moc mě mrzí, co se ti přihodilo ve škole, já tedy kolektiv měla docela dobrý vždy, jen na gymplu jsem zažila šikanu od učitele, to jsem se docela hroutila a navštěvovala psychologa, ale teď mě to posílilo a jestli ho potkám, což je možné, tak mu i poděkuji, protože díky němu jsem o dost silnější a nevzdala jsem to. Já doufám, že si Selena svůj den užila, jak nejvíc to šlo vzhledem k okolnostem, ale věřím, že s těmi nejbližšími byla :)

    Nicol (https://hollywood-girls.fan.pw/wp/)

    OdpovědětVymazat
  3. Selena je ten typ, co bude vždycky vypadat mladistvě, vypadá na 20 a ne na 28 :-D
    Mrzí mě, čím jsi musela ve škole projít a jsi silná, žes to zvládla. Je dobře, že jsi našla něco nebo někoho, co ti to pomohlo aspoň částečně překonávat.

    OdpovědětVymazat