čtvrtek 31. března 2022

News #12 🎀📝

 


Zdravím všechny a přeji hezký den. Dneska tedy začínám plnohodnotně zase blogovat. Trvalo mi pár dní, než jsem se dala dohromady a ještě jsem něco řešila, ale dneska už mám čas, takže můžete čekat nové články na všech mých třech blozích a můžete si ve volné chvíli počíst 🤗. Tak se tedy pojďme podívat, co se kolem Seleny dělo v posledních dnech. Pokud nebude uvedeno vše, nebo nějaké novinky nezmíním, tak se omlouvám. 🤷‍♀️Stále musím dávat dohromady zdroje, ze kterých novinky čerpám, protože mnoho zdrojů již skončilo a tak musím hledat nové spolehlivé zdroje. 💕

- První novinka se týká Rare Beauty💄Do parfumerie Sephora dorazil nový produkt. Jedná se o tónovací hydratační krém, který obsahuje i velmi žádanou a důležitou složku SPF v koncentraci s číslem 20. Dostupný je dokonce ve 24 odstínech, takže si vybere opravdu každý. Selena popisuje tento produkt jako lehký makeup, který Vám pleť sjednotí, je lehký a zároveň poskytuje již zmíněnou ochranu před sluncem. Pleť přitom nechává hladkou a zářivou. K tomuto krému je samozřejmě i promo fotky a video.



Gallery link : News #14 [18x]



- Momentálně se teď Selena nachází v New Yorku🌃, kde pokračovalo natáčení seriálu "Only murders in the building", na kterém Selena pracuje již od roku 2020. Samozřejmě nechybělo ani setkání s fanoušky na ulici, které se se Selenou rádi fotí a točí. Momentálně proběhl poslední natáčecí den, kdy se točila 2. série. Pro toto natáčení použila Selena jak jinak, než svojí kosmetiku z řady Rare Beauty a také si nechala ostříhat znovu ofinu, která jí velmi sluší. 


- Na platformě Tik Tok, kde je Sel hodně aktivní, přesáhla hranici 230 milionu sledujících.

- 9. a 10. dubna se Selena zúčastní televizní akce s názvem "Deadline Contenders". Přiznám se, že tuto show nebo akci neznám, takže se musím ještě podívat, o co se jedná tedy. Snad to nebude nic velmi známého, abych nevypadala trapně, že to neznám. Akce se bude konat v Paramount studios a bude se vysílat i živě. Společně s ní se zúčastní i Martin Short a Steve Martin, kteří spolupracují na seriálu OMITB.

- Letošního předávání cen Grammy se Selena údajně účastnit nebude. Její kategorie se prý ani vysílat online nebude. Někteří si ale zase myslí, že se zúčastní, protože je jedna z nominovaných a nenechá si to ujít. 

- 22.března byla Selena viděna v New Yorku, jak opouští restauraci Casa Lever. Spolu s ní tam byla také Cara Delevigne a její přátelé, s kterými zašla na večeři. Ještě z tohoto večera je pár fotek, které zachycují Selenu s Carou, když navštívily Broadway. 

  

- Kim Kardashian řekla, že na after party letošních Oscarů použila bronzer a tekutou tvářenku z kolekce Rare Beauty.💄

- Také dva produkty z řady Rare Beauty získaly letošní ocenění v Glamour Awards 2022. Konkrétně pudr, který vyhrál v kategorii nejlepší pudr - Always a Optimist Soft Radiance Fixační pudr - a poté nejlepší rtěnka podle čtenářů - Lip Soufflé Matte Lip Cream -.


1 komentář:

  1. Byla by škoda, kdyby se na Grammy neobjevila. Je to jedno z nejprestižnějších ocenění v oblasti hudby, takový hudební Oscar :-)

    OdpovědětVymazat