středa 28. října 2020

Gomezween 🎃🍁

 

 

Ještě než začnu tento článek, chtěla bych Vás pozvat na osobní blog, kde jsem vydala včera tématický článek o českém svátku - Dušičkách. Určitě se mrkněte, třeba se dozvíte nějaké nové informace nebo jen zaženete nudu :-) Odkaz

Dneska jsem se rozhodla vydat trošku něco netradičního a hlavně trošku si oddychnout od novinek. V podstatě tady jsou jen novinky ale já chtěla vydat něco speciálního a když je ten podzim a blíží se Halloween, tak jsem zvolila nějaké povídání o Seleně v tomto duchu. Selena miluje Halloween, to už asi někteří víte. Zároveň miluje horory a zkrátka tohle je její. V tomto období se maximálně vyžívá a většinou každý rok nějak oslavuje. Tento rok vzhledem ke COVIDu asi nebude oslavovat jako předtím, ale pojďme se podívat na nějaké hororové okamžiky, spojené s Halloweenem a Sel. 

Velmi oblíbená je u Sel návštěva Knottovi strašidelné farmy, kam se v minulosti podívala již několikrát. Je to zábavný park plný strašidel, zombies, příšer a o strach zde není nouze. Park se nachází v Buena Park a jmenuje se Knott´s Berry Farm ovšem pro doby Halloweenu se jméno trošku upravuje. Selena není jediná, která tuto akci navštěvuje. Objevují se zde i jiné celebrity a celkově je tato akce velmi oblíbená u veřejnosti. 


Minulý rok nebyla Sel na tématické párty ale navštívila Horror Nights v Universal Studios, což je také velmi oblíbená akce. Jedná se o speciální akci, kdy se v noci zde najdete atrakce jako strašidelné domy, různé příšery a mnoho dalšího. Je to skvělé místo kam vyrazit ať už s rodinou nebo přáteli a užít si spousty legrace. Škoda, že u nás se toto moc neprovozuje. 


No a taky zde musím zmínit párty, které pořádala spolu s přáteli Selena a kde se nosily krásné kostýmy, bylo plno legrace a fotek a zkrátka určitě budete souhlasit, že ta atmosféra už jen z fotek přímo proudí až k Vám. Takové oslavy Halloweenu jako jsou v Americe doslova závidím...


Jak jsem již zmínila, Sel miluje horory. Jejím splněným snem byla role ve filmu Mrtví neumírají z roku 2019, kde si zahrála jednu z rolí. Jedná se o hororovou komedii, která není typickým hororem ale spíše komedií se zombies. Sel dříve řekla, že by si chtěla zahrát ve filmu Vřískot ale to se jí nevyplnilo nicméně naskytly se jiné příležitosti. Mimo jiné natočila krátké hororové video se svojí kamarádkou Petrou Collins, které je při nejmenším znepokojivé :-D Odkaz. Video nese název Love Story a Selena si natáčení užívala!






2 komentáře:

  1. Já bych hrozně chtěla zažít Halloween v Americe. Nedivím se, že je to oblíbený svátek většiny celebrit včetně Seleny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tím, že u nás v Česku nemá Halloween tradici, maximálně nějaká výzdoba vydlabaných dýní apod., tak ani já k němu nemám prakicky žádný vztah. Ale jako americký svátek ho plně respektuji a líbí se mi, že je to zábava jak pro děti, tak i pro dospělé. Selena je za ty roky už jistě mistryně Halloweenu a kdo ví, třeba se dočká i nějaké role v opravdovém hororu :-)

    OdpovědětVymazat